Bij de Erkend Hypothecair Planner staat u centraal.

De Erkend Hypothecair Planner inventariseert uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen en -wensen. Ook maakt hij op basis daarvan een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. Hij maakt hiervoor gebruik van professionele planningssoftware. Op basis van uw eigen woning of ander vastgoedbezit zoekt de Hypothecair Planner voor u de juiste balans tussen zekerheden en risico’s. Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen.


Wat doet de NVHP?

De NVHP bewaakt het kwaliteitslabel ‘Erkend Hypothecair Planner, EHP’. Dit label wordt gevoerd door hypotheekadviseurs op HBO-niveau die de opleiding EHP met goed gevolg hebben afgerond. Zij hebben aan de vereniging laten zien dat zij ervaren en deskundig zijn in het geven van adviezen op het gebied van hypothecaire planning. Zij houden deze kennis jaarlijks op peil d.m.v. PE-opleidingen.


Wat doet de Stichting CEHP?

De Stichting CEHP (Stichting Certificering Erkend Hypothecair Planner) is de formele instantie die de kwaliteit van de opleiding Leergang Hypothecair Planner waarborgt. Opleidingsinstituten die zijn geaccrediteerd door de St.CEHP verzorgen deze opleiding.

Bron: website Erkend Hypothecair Planner

 


Contact gegevens:
T : 033 – 254 20 12
E : info@hypothecairplanner.nl

Adres:
Secretariaat NVHP
Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners
De Wel 14-16
3871 MV Hoevelaken

Postadres:
Postbus 206
3870 CE Hoevelaken

Website:
Website Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners