Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verkoop van uw woning

Full service makelaar

Er komt nogal wat kijken bij de verkoop van uw woning. Niet alleen krijgt u te maken met allerlei juridische vraagstukken. Ook kan de verkoop van uw woning behoorlijk beslag leggen op uw kostbare vrije tijd. Onderschat ook de emotionele aspecten niet. Reden genoeg om de verkoop van uw woning over te dragen aan een professionele makelaar. Wij begeleiden u als full service makelaar bij het gehele proces. Van opname tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Waarom Linders Advies?

  • Het complete pakket wordt u aangeboden voor een zeer scherp tarief.
  • U wordt voortdurend betrokken bij de voortgang van alle verkoopactiviteiten.
  • U kunt rekenen op open en eerlijk advies.

Afspraak

Nieuwsgierig geworden? Bel vandaag nog voor een afspraak en onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Aankoopbegeleiding bij het kopen van uw nieuwe woning

Zeker van een goede prijs

Als aankoopmakelaar nemen wij  u veel zorgen uit handen. Wij begeleiden u bij juridische en bouwkundige aspecten en nemen de onderhandelingen over de verkooprijs voor onze rekening. Vooral dit laatste kan u veel geld besparen. Vaak kijkt de koper door een roze bril. Men wil de woning zo graag kopen dat er al gauw belangrijke details over het hoofd worden gezien en er een te hoog bod wordt uitgebracht.

Geld besparen

In de meeste gevallen blijkt een aankoopmakelaar een goede investering en verdient hij of zij zichzelf terug! Dat is ook ons uitgangspunt.

Afspraak

Nieuwsgierig geworden? Bel vandaag nog voor een afspraak en onze makelaar komt geheel vrijblijvend bij u langs.

Taxatie van uw woning

Taxatie

Een taxatie wordt uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur. Er zijn meerdere redenen waarom u een woning laat taxeren. Een aantal voorbeelden:

    • Om de waarde van het onderpand vast te stellen voor het verkrijgen van een financiering (hypotheek).
    • Om de waarde vast te stellen voor een nalatenschap.
    • Om de waarde vast te stellen voor de boedelverdeling na een echtscheiding.

Waardebepaling

Een waardebepaling van de woning is ook mogelijk. Deze heeft u nodig als u de woning gaat verkopen of zelf graag zou willen weten bijvoorbeeld na een verbouwing wat is mijn huis nu waard. Een waardebepaling bieden wij u geheel vrijblijvend aan indien u de intentie heeft de woning te koop aan te bieden.

Verhuren van uw woning

Wij begeleiden u graag bij het verhuren van u woning, appartement of bedrijfsonroerend goed. Vrijblijvend komen we langs om samen een huurprijs samen te stellen en de doelgroep te bepalen.


Bekijk ons actuele woningaanbod